טיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

29/11/2007 | 12:57 | מאת: ורד

שלום רב! האם 300 מ"ג סרוקוול מגן ממצב פסיכוטי? מהו המינון המינימאלי, בתרופה זאת, שעדיין משפיע על מיגור הפרעות פסיכוטיות? קראתי, שבמינונים נמוכים, יחסית, התרופה הספציפית הזאת, משפיעה על דברים אחרים במח, ויש איזשהו רף, שמתחתיו אין לתרופה הגנה ממצב פסיכוטי האם זה נכון, או שהדבר הוא אינדיוידואלי?, תודה עבור התשובה ורד

01/12/2007 | 22:06 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, אין מידע חד משמעי בנושא. מקובל שמתחת ל- 300 מ"ג המינון אינו אפקטיבי לטיפול או מניעת מצבים פסיכוטיים.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה