דחווף

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

28/11/2007 | 17:12 | מאת: מודאגת

שלום רב! יש לי שאלה, אמא שלי בת 61, נמצאת בבית לקראת פנסיה, החליטה ללכת לניורולוג ולבקש כדורים נגד דכאון , להעלת מצב רוח, הרופא רשם לה רסיטל בבוקר ועוד כדור לשינה טובה בערב. היא השתמשה יומיים והפסיקה, מאז מלווים אותה כאבי ראש חזקים , היא הייתה במיון פעמיים עשו לה בדיקות, הזמינה רופאים כמה פעמים הביתה וכדורים נגד כאביראש לא ממש עוזרים לה. הרופת משפחה אמרה להמשיך טיפול בריטלין. האם זה יכולים להיות תופעות של הריטלין כאבי ראש חזקים, בלתי נסבלים? הרופא שלה נמצא בחופש ואין למי לפנות. בתודה מראש.

29/11/2007 | 06:26 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, האם את בטוחה שהיא לוקחת ריטלין? האם יתכן וזו תרופה בשם דומה? אינני מבין מה פתאום ניתן לה ריטלין, כי זו תרופה להפרעות ריכוז וקשב שניתנת בד"כ לילדים. בכל מרקרה, ריטלין בד"כ לא גורם כאבי ראש. אנא בדקי שוב את שמות כל התרופות שהיא נוטלת וחיזרי אלי, ונראה איך ניתן לעזור.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה