מה הלאה?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

27/11/2007 | 23:55 | מאת: ל

שלום. אני בת 29. כל חיי סבלתי מבעיות שינה ודכאונות שהחמירו עם השנים.בעיות אלו נובעות מדריכות יתר כתוצאה מילדות "לא קלה" בבית.אחרי ניסיונות שונים מצאתי שטרזודיל בשילוב תירגול בשיטה קוגניטיבית מובילים אותי למקום טוב יותר. הבעיה שיש לי בגוף מן עצבנות כזאת - אני אסביר : אני כל המזן משחקת עם האצבעות של הידיים, מקפיצה שרירים, זזה... כשאני עצבנית זה אפילו מחמיר. אני לגמרי מודעת לזה, וזה מפריע לי, אבל אני מרגישה שאני חייבת לעשות את זה.מביך אותי לדבר על זה עם הפסיכיאטר שלי (הוא לא יודע כי כשאני עם אנשים אני עושה את זה יותר מוצנע),אבל מצד שני, אני רוצה להפסיק את זה.מה לדעתך התופעה הזאת?

28/11/2007 | 22:26 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, מי טיפל בך קוגנטיבית? הפסיכיאטר שלך?

28/11/2007 | 23:29 | מאת: ל

לא. פסיכולוג שהפסיכיאטר המליץ עליו.

30/11/2007 | 10:15 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, אני חושב ששווה לשקול טיפול קוגנטיבי נוסף, אולי בגישה קצת שונה כמו EMDR ואולי גם טיפול תרופתי אחר. אילו תרופות ניסית עד עתה?

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה