פרנויה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

27/11/2007 | 13:55 | מאת: אריאל

עד לפני כמה חודשים אמי היתה אדם נורמלי לחלוטין.לאחרונה התחילה להתנהג בצורה מוזרה כמו לדמיין דברים שרוצים לרצוח אותה, מתחילה לקלל, לדבר שעות על גבי שעות בלי להפסיק על אותם דברים ובלי לשים לב למה שמדברים איתה. בוכה בלי הרף ממש אדם אחר לחלוטין,לאחרונה זה החמיר ולקחנו אותה למיון בתל השומר משם הפנו אותה לגהה ולאחר שיחות במשך היום היא שוחחרה עם המלצה לדבר עם פסיכיאטר.היא מסרבת לגשת לדבר עם פסיכיאטר.שאלתי היא האם תוכל להמליץ לי על מוסד פסיכיאטרי פרטי כמו בית מלון עם השגחה צמודה,וחדר פרטי שבו נוכל לאשפז את אמי שתקבל את הטיפול הטוב ביותר.מחכה לתשובה דחופה.

28/11/2007 | 22:17 | מאת: ד"ר עופר שמגר

אריאל שלום, אינני ממליץ כאן על רופאים פרטיים או מוסדות פרטיים. יחד עם זאת, עם מישהו מהמשתתפים יתן המלצה אשמח לפרסם אותה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה