מתי זה כבר יעבור

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

25/11/2007 | 19:20 | מאת: אלי

אני סובל מהפרעת אישיות גבולית מספר שנים מתי זה ייגמר אם בכלל נמאס אני לוקח תרופות ומרגיש גרוע מאוד בעבר היו לי פסיכוזות וטופלתי בנזעי חשמל מה לעשות אני זקוק לתקווה

25/11/2007 | 21:19 | מאת: ד"ר עופר שמגר

אלי שלום, נשמע לי שאתה מתמודד עם הרבה בעיות קשות מנשוא. ואתה סוחב את זה הרבה זמן. עברת כבר כל כך הרבה טיפולים, ואתה חש ששום דבר משמעותי לא השתנה. נדמה לי שהכיוון הוא לאו דוקא עוד איזו תרופה. אתה זקוק לתמיכה, אתה זקוק לחברה. נדמה לי שמה שיוכל עזור לך זו קבוצת תמיכה. אני מניח שיש לך קשר עם גורמי רווחה (עובד/ת סוציאלי/ת), ותוכל להתייעץ איתם לגבי קבוצות תמיכה באיזור מגוריך.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה