ארופקס ואורגזמה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

23/11/2007 | 13:02 | מאת: טרומן

ידידה שלי לקחה ארופקס 5 ימים בהמלצת הפסיכולוגית שלה, וכרגע היא טוענת שהיא לא יכולה להגיע לאורגזמה. האם הדבר ייתכן? מהן תופעות הלוואי של התרופה?

24/11/2007 | 12:09 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, התרופה שאליה אתה מתייחס אינה מוכרת לי. יתכן והשם לא מאויית נכון או שמדובר בתוסף מזון שאינו תרופה. אוכל לעזור יותר אם תכתוב כאן את השם באנגלית, כפי שמופיע על אריזת התרופה.

24/11/2007 | 12:35 | מאת: טרומן

שם התרופה הוא ארופקס AROPAX. ניתן לראות מידע עליה פה באתר: http://www.doctors.co.il/m/Medicine/a/Medicine/xMT/3859

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה