adhd

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

21/11/2007 | 21:37 | מאת: יבגני ציר

שלום לך ד"ר אני בן 23+ לפני כמה זמן אני הובחנתי בעל קשב וריכוז ואני רוצה לדעת האם יש קשור או יש אפשרות להוביל לבעיות פסכיאטריות

22/11/2007 | 08:43 | מאת: ד"ר עופר שמגר

יבגני שלום, הפרעת ריכוז וקשב בפני עצמה לא מובילה לבעיות פסיכיאטריות. אנחנו יודעים שלפעמים באנשים עם הפרעות קשב רואים קצת יותר נטיה להפרעות דיכאון, אבל זה די נדיר ולא ברור בדיוק האם הפרעת הקשב ממש גורמת לזה. לגבי הפרעות יותר קשות- לא רואים יותר אצל חולים עם הפרעת קשב בהשוואה לאוכלוסיה הרגילה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה