עצבנות יתר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

21/11/2007 | 07:00 | מאת: ליאת

אני נשואה ואמא ל 3 ילדים קטנים ,בשנתיים האחרונות הפכתי להיות עצבנית מאוד כל דבר שקורה בבית מרגיז אותי וזה מתבטא בצעקות וחוסר סבלנות כלפי הסובבים אותי , הדבר פוגע ביחסים בבית , אפילו הילדים הפכו להיות עצבניים ומרדנים , שהם עושים משהו לא טוב אני ישר צועקת ומתרגזת ,אני גם רבה המון עם בעלי אפילו בנוכחות הילדים , כשאני לבד אני אומרת לעצמי שאני חייבת להירגע ולשלוט בעצמי אך בשעת כעס איני שולטת בעצמי וישר צועקת עד שכבר אפילו הילדים לא מקשיבים לי , האם יש דרך לפתור בעייה זו אני מעדיפה ללא כדורים , בבקשה עזרתך כי אני מרגישה שהמשפחה שלי מתדרדרת.

21/11/2007 | 23:30 | מאת: ד"ר עופר שמגר

ליאת שלום, הבעיה שאת מציגה לא יכולה להפתר ע"י כדורים. את צריכה טיפול פסיכולוגי. כיוון שהבעיה מופיעה ומפריעה בעיקר בבית, הכי נכון ללכת לטיפול משפחתי, ולגייס את כל המשפחה לעזרה (זה בטח גם מפריע לכולם....)

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה