עופר שלום

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

20/11/2007 | 13:39 | מאת: מעיין

בהמשך אלי אני גרה בנתניה בפולג אבל עוברת אם חבר שלי לאילת ידוע לך אם יש שם בכלל משהו שיכול לכוון אותי... אנימאוד רוצה עזרה הבלבול שאני נמצאת בו מאוד מציק ומפריע לתפקוד שלי לפעמים... אני באמת רוצה להבין למהומאיפה זה מגיע???בבקשה תפנה אותי לגורם הנכון... תודה על עזרתך

21/11/2007 | 22:27 | מאת: ד"ר עופר שמגר

מעיין שלום, למי שלא זוכר אני מזכיר שאת מחפשת מטפל, לשיחות ואולי גם טיפול תרופתי, עקב מצב בילבול עם עליות וירידות במצב הרוח. אינני מכיר היטב את אפשרויות הטיפול באזורים שציינת. ניתן לנסות לברר את האפשרויות דרך קופ"ח. אם מישהו מהקוראים יכול לעזור יותר אשמח לפרסם את הודעתו.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה