תביעת פסיכיאטר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

19/11/2007 | 20:38 | מאת: רותי

אני מרגישה שאני כבר מיתפוצצת מהטיפול הפסיכיאטרי של הפסיכיאטר שלי , הוא אעלה לי את כל הנרבים ואני שוקלת ליתבוע אותו גם על אובדן הכנסה לאורך תקופה מאוד ארוכה שנימשכת כבר כ-8 חודשים. הפסיכיאטר הזה החליט על דעת עצמו , וכמובן אסור לערער על החלטתו, שאני צריכה להיגמל מכדורי הקלמנרבין שלקחתי משך 7 שנים ושאיזנו אותי בצורה טובה ביותר ובימקומם הוא התחיל לתת לי כדורים , שכמובן, ניתנים ע"י פסיכיאטר, כדורים שרק דירדרו יותר ויותר את מצבי הנפשי כשכיום אני בקושי קמה בבוקר כל היום יושבת בבית לא עובדת ולא עושה כלום עם עצמי. הוא ממש עשה ממני זומביט וכולם צועקים עלי שאני מדברת שטויות ומקשקשת שטויות ושיש לי מחשבות משוגעות כאלה על הפסיכיאטר, דבר שלא היה לי כלל וכלל לפני הטיפול שלו.הוא הרס אותי נפשית ופיזית, אני כול היום יושבת בבית ולא רוצה לצאת לשום מקום כי כבר איבדתי את שימחת החיות שלי ואת הרצון שלי לחיות ביגללו. הוא ממש הרסני ברמות שלא יאמנו.והוא עדיין מיתעקש על הטיפול שלו, חושב שהוא מצויין שאין יותר טוב מיזה, הוא ביכלל לא מודע למה שעובר עלי גם מפאת העובדה שביגלל שמצבי הידרדר קשה לי מאוד לבטא את שעובר עלי ביום יום ביגלל הטיפול הזה. אני לא מבינה מה הקטע שלו בלידחוף למטופלים תרופות לא מתאימות רק ביגלל שאיבחן אותם כלוקים במחלה זו וזו. הרי התרופות שלו גם ככה לא מועילות לי בכלום ממש בשום דבר .לקחת אותם או לא לקחת כלום זה אותו הדבר.ולעומת זאת כשלקחתי יום יום קלמנרבין היתה לי נסיגה עצומה במחלה הזו,ממש חייתי אז. ממש הרגשתי שאני ממצה את החיים. כיום אני לא ממצה כלום כיום אני שבר כלי ביגלל הטיפול הזה שלו. אז מה דעתך על כך שאתבע אותו? הרי כל מה שקורה לי זה ביגללו , לא ביגלל אף אחד אחר, אני מאשימה רק אותו בזה.אז למה שלא אתבע אותו? למה שלא יקח אחריות למעשיו, ויהיה מודע לכך שאם הוא הורס חיי מטופלים הוא יהיה גם עשוי לשלם על כך. מה דעתך?

19/11/2007 | 22:23 | מאת: ד"ר עופר שמגר

רותי שלום, ושוב- מי מכריח אותך לקחת את הטיפול? מי מכריח אותך לחזור לפסיכיאטר הזה? למה לא עברת במשך 8 שנים לפסיכיאטר אחר? זו קודם כל אחריות שלך. אלו החיים שלך, ואת צריכה להוביל אותם לאן שמתאים לך.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה