הפרעת חרדה דכאון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

17/11/2007 | 23:29 | מאת: יעלי

שלום בעקבותיה של ארוע פסיכוטי דכאוני פרנואידי, אני סובלת מאז מחרדה פוסט טראומטית. ראשית, רציתי לדעת אם אני נידונה לסבול מהתופעה כל החיים? במה זה תלוי? שנית, האם אתה מכיר תופעה של מעין זרמים חשמלים בראש? מהיכן זה נובע? האם הדרך הטובה לטפל בזה זה שילוב תרופתי טיפול פסיכולוגי או קוגניטיבי? אני רוצה לציין, שאני סובלת מזה 4 שנים. תודה רבה

18/11/2007 | 23:08 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, הבעיה שאת מעלה היא מורכבת, דורשת הערכה מפורטת ולכן לא אוכל להתייחס איה כאן. בענין הזרמים בראש- זו תופעה שקיימת לפעמים. זה בד"כ ביטוי גופני ללחץ נפשי. אין לזה דרך טיפול אחת ברורה, ובד"כ מנסים לשלב טיפול תרופתי עם סוגים שונים של טיפול פסיכולוגי.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה