פרפנן 4 מ"ג

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

16/11/2007 | 17:56 | מאת: קובי

אני נוטל כדור זה פעם אחת ביום כל בוקר איזה 10 ימים והכדור הזה מטפל גם במחשבות טורדניות זה מה שהפסיכיאטר אמר לי השאלה תוך כמה זמן אני ארגיש את השפעת התרופה במלואה ?

18/11/2007 | 21:44 | מאת: ד"ר עופר שמגר

קובי שלום, את השפעת הפרפנן מתחילים להרגיש בד"כ רק אחרי שבועיים וחצי או שלושה שבועות. אבל צריך לזכור שאתה מקבל מינון מאד נמוך, ולא בטוח שמינון כזה ישפיע בכלל.

18/11/2007 | 21:53 | מאת: קובי

אז למה הפסיכיאטר נתן לי את הפרפנן 4 מ"ג ועוד הוא אמר לי שזה נגד מחשבות אני נוטל 11 יום כדור אחד אז זאת אומרת הוא צריך לעלות לי את המינון או את המ"ג ?

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה