סימבלטה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

15/11/2007 | 17:08 | מאת: אני

אני נוטלת סימבלטה מזה שבוע. 3 ימים 30 מ"ג ו-4 ימים 60 מ"ג. אני מרגישה נורא. רדומה כל הזמן(פשוט נעצמות לי העיניים), עצירות קשה, עצירת שתן, כאב ראש ובלבול(שוכחת הכל)...והכי חמור, בחילה נוראית, על סף הקאה, כל הזמן. יש למישהו ניסיון עם הכדור שיכול לומר לי שאלו תופעות שעוברות, ומתי? התגובה החיובית כמובן, לא מורגשת עדיין. עלי לציין שניסיתי כבר את כל הכדורים שקיימים בשוק. לכן הסכמתי לנסות את זאת למרות מחירה. כל תרופות הsnri גרמו לי לתופעות דומות לאלו, לעומת הssri שלא. למרות זה הפסיכיאטרית התעקשה שאנסה אותה. לא יודעת מה לעשות, אין לי יותר מה לנסות. תודה

18/11/2007 | 21:28 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, תופעות הלואי בד"כ עוברות תוך שבוע עד 10 ימים, ובמקרים מסויימים עד שבועיים. אם זה לא משתפר יש לשקול החלפת טיפול. ציינת שניסית הכל. אם תפרטי מה ניסית (ואם את זוכרת מינונים ומשך טיפול- זה יהיה עוד יותר טוב) אוכל לנסות לתת לך כיוונים נוספים.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה