ייעוץ דחוף!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

15/11/2007 | 13:23 | מאת: אמא'לה

אני בת 27, שעברה אונס בגיל 6 ע"י שכן. אמא לילד בן 6 שאובחן בשבוע האחרון כסובל מהפרעת קשב וריכוז חמורה + היפרקטיביות, יתחיל טיפול בריטלין במרפאה כבר ביום ראשון. ואמא לילד נוסף בן שנה וחודשיים שעקב טראומת לידה סבל משטף דם מוחי ולכן כרגע נחשב כלקוי ראייה חמור מטופל במסגרת גן המומחה לטיפול בילדים אלו. בעלי עד לאחרונה לא ממש היה בתמונה ודי התמודד עם המצב הקשה הזה בחוץ בלעדי לכן, נשארתי עם הילדים בניסיון נואש להחזיק את הבית שלא "יפול". אני לא יודעת מה לעשות כלום לא מצליח כלום לא עובד כמו שצריך לא טוב לי ככה ואני רק בוכה, מסתגרת בבית וחושבת מה עוד ייפול עלי...

18/11/2007 | 21:24 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, אין ספק שאת מתמודדת עם חוויות קשות מאד, והרוב לגמרי לבד. ואת זקוקה לתמיכה, והרבה. ישנן כמה מסגרות בהן תוכלי להעזר: את יכולה לבדוק במסגרות בהן ילדיך מטופלים האם יש שם שרות יעוץ ותמיכה להורים. ברוב המסגרות זה קיים. אם לא- למרות שעברו הרבה שנים את יכולה לבדוק במרכז לנפגעות תקיפה מינית באזור מגוריך לגבי האפשרות של שיחות אישיות או קבוצתיות. ולבסוף, ניתן לבדוק אפשרות להעזר בטיפול דרך קופ"ח.

20/11/2007 | 15:00 | מאת: ליבי איתך...

יש ייעוץ להורים במסגרת המרפאות להתפתחות הילד. זה שווה המון. חבל שבעלך לא בתמונה, זה היה מקל עליך. אני יודעת בדיוק מה את עוברת ומקווה שתהיי מספיק חזקה להתאושש. עליך לזכור שהילדים שלך זקוקים לאמא אוהבת וחזקה שיודעת איך להתמודד עם הקשיים. אל תזניחי את עצמך ואל תשקעי בדכאון! אסור לך. תחזיקי מעמד חמודה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה