ocd

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

14/11/2007 | 10:53 | מאת: סולומון

היסטוריה של משבות טורדניו מלוות בדיפרסיה עים התקף פסיכותי ליפני שנה מטופל בדפלפט עד לא מזמן בזיפרסיה היום ללא6 רקעים לוסטרל 40מג סובל מאוד מחוסר ביטחון עצמי מתיחס לכל הערה של כל אחד ברגישות יתר והכי גרוע ואף אחד אין לא הסבר לתופעה מופיע לי בדכ כלל לאחר מחשבות או לחץ תופעה משגעת של קושי רב בהליכה כמו שאני הולך בבטון נא עזרתך דחוף בבקשה

14/11/2007 | 23:09 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, הבעיה שאתה מציג נשמעת באמת מורכבת. אני לא חושב שבמסגרת הפורום אוכל לתת לך כיוון של ממש, כיוון שיש צורך בשיחה והערכה רצינית יותר מאשר הפורום יכול לעשות. אם יש לך ספק לגבי מצבך והטיפול בו אתה יכול לפנות לפגישה עפ פסיכיאטר אחר לצורך קבלת חוות דעת נוספת.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה