פרפנן

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

11/11/2007 | 11:40 | מאת: גולדי

שלום, רציתי לדעת אם כדור פרפנן - 4 מ"ג נותנים גם למקרים שלא קשורים בסכיזופרניה? וכמן כן אם אפשר לקחת במקביל אנטיהיסטמין (במרווח של כמה שעות)?

11/11/2007 | 22:20 | מאת: ד"ר עופר שמגר

גולדי שלום, פרפנן משמש למגוון של מצבים פסיכוטיים ולפעמים גם להרגעה ללא פסיכוזה. שילוב שלו עם אנטיהיסטמין עלול להיות בעייתי בעיקר בגלל העובדה ששניהם יכולים לטשטש, ולפיכך קיימת בעיה בעיקר בנהיגה ופעולות מסוכנות דומות.

12/11/2007 | 12:58 | מאת: גולדי

במקרה דיברתי אתמול עם הפסיכיאטר (פניתי אליכם כי לא הצלחתי לתפוס אותו קודם) שנתן לי את הכדור, והוא אמר שאין בעיה לקחת את שניהם אפילו בלי מרווח זמן ביניהם.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה