הזמנה אישית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

09/11/2007 | 10:37 | מאת: אהבה

דוקטור עופר היקר אני מזמינה אותך להשתתף כאורח של כבוד בקומונה שחדשה שאני שותפה בניהולה "בריאות הנפש לכל" קומונה זדאת הוקמה מחדש על הריסותיה של הקומונה של דור הלפרין שנתן יותר מדי עצות רפואיות לטעם הנהלת תפוז אנחנו מחפשים תחליף לדור. הקומונה אמורה לספק מידע בכל התחומים שנוגעים לבריאות הנפש, ומכיוון שלא מרשים לדור להתבטא אנחנו זקוקים לרופא הגון בינינו. האם תושיט לנו יד לעזרה?? אנא בקר והתרשם תחילה הילה http://communa.tapuz.co.il/bel

10/11/2007 | 08:53 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום אהבה, לצערי לא אוכל להתפרס על עוד אתר מעבר למה שאני מחוייב כאן. אני חייב לציין כי בעבר ביקרתי בקומונה שלכם בתפוז, וגיליתי מקום מדהים עם אנשים נפלאים, תמיכה ועזרה והרבה דיאלוגים מרתקים ואינטיליגנטיים. אמנם קטונתי מלהתערב בעניינכם, אבל לטעמי אתם צריכים לשמור לעצמכם את המקום הזה כמקום עצמאי, לא רפואי בהגדרה, אלא מקום של החלפת דיעות ותמיכה הדדית. במקרה הצורך תוכלו להמליץ למתעניינים לפנות לפורומים ולאתרים מתאימים לצורך קבלת מידע רפואי, פסיכולוגי או אחר. גם אני לא מתיימר לתת מענה שלם כאן, ולהרבה פונים אני ממליץ לפנות למטפלים מסוגים שונים, ולפעמים אני נותן כתובות של אתרים מהם ניתן לדלות מידע נוסף. כך או כך- שיהיה לכם המון הצלחה, ומקווה שתשמרו על הפורום שלכם באותה רמה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה