שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

08/11/2007 | 04:28 | מאת: רוני

שלום , - האם אתה יכול לתאר לי מנסיון העבר את ההרגשה שסיפרו לך אנשים שלקחו רסיטל, גם אנשים אם דיכאון בינוני - כבד,אבל בעיקר ביישנים .

08/11/2007 | 21:53 | מאת: ד"ר עופר שמגר

רוני שלום, רוב האנשים חווים שיפור בדיכאון אחרי כשלושה שבועות בממוצע. לפעמים קצת לפני כן ולפעמים קצת אחרי כן. בתחילה בד"כ השינה והתיאבון משתפרים, ורק אחרי שבוע עד שבועיים נוספים גם מצב הרוח משתפר. לפעמים בתחילה יש מעט תופעות לואי, כמו אי נוחות בטנית, כאבי ראש קלים וכו'. סימנים אלו עוברים בד"כ תוך שבוע עד 10 ימים. אנ מקווה שעניתי לשאלה. אם יש עוד משהו שלא התייחסתי אליו - אנא פרט/י יותר את הנושא.

09/11/2007 | 04:57 | מאת: רוני

שלום, ותודה על התשובה. מה שבעיקר רציתי לדעת זה לגבי השפעת הרסיטל על ביישנות ואם אתה יכול לכתוב בשני משפטים, תקציר של מה אמר לך בנאדם ביישן שחזר אליך אחרי שנתת לו רסיטל וזה השפיע עליו לטובה ( תאור התחושות ). תודה רבה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה