אני ממש מצטערת לא יוכלתי לחכות עד מחר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

04/11/2007 | 18:36 | מאת: מת למות

ערב טוב , אני ממש מצטערת לא יוכלתי לחכות עד מחר , סליחה ... אני בשום אופן ופנים לא הולכת להתחרט על ההחלטה שלי –שכנראה תהיה היום ! – ללכת סוף סוף מהעולם האכזר הזה - ! באמת , וברגע שאני עומדת ל... על מה אני צריכה לחשוב ?! מה היו בכלל שווים כל ה- 24 שנות הללו שבהם "חייתי" ?! וכמובן התשובה תהייה כלום , כן כלום ... רק הייתי סובלות וסובלת עד אינסוף , צועקת ואף אחד לא שומע אותי ! בוכה ושום דמעה לא יורדת , ... הכל בחיי מזויף ... אז בשביל מה "לחיות" ?! בגלל זה ?!!! לא נראה לי שיש משהו שווה ?! יום טוב לך

04/11/2007 | 20:58 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום לך, את נשמעת מאד מיואשת וכואבת. אינני יודע אם ניתן לעזור, אבל אני חושב שהיה טוב אם היית יכולה לשתף קצת יותר בסיבות שהביאו אותך למקום הכל-כך קשה הזה. חשוב לי לשמוע אותך ולהבין מה עובר עליך.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה