ציפרלקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

01/11/2007 | 20:11 | מאת: יוסי

התחלתי לקחת ציפרלקס לפני שבוע ואני חולה קרוהן. לצערי אני סובל מאז מתופעות לוואי של חום, כאבי ראש, עצבים, דיכאון ולפעמים סחרחורות שלא היו לי עד היום כי אני לא ממש בדיכאון קליני קשה ועם הכדור כן חוויתי את זה(שלא נדבר שגם הבטן חוגגת). האם זה נורמאלי? האם זה אמור לעבור כל תופעות הלוואי המזעזעות האלו? תודה לעונים, אורן

03/11/2007 | 22:40 | מאת: ד"ר עופר שמגר

יוסי שלום, התופעות שאתה מתאר קורות לפעמים (לא תמיד) ובחלק גדול מהמקרים הן נעלמות תוך כשבועיים מתחילת הטיפול. במידה והן לא נעלמות אחרי תקופה זו והן מפריעות לך, כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי החלפת טיפול.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה