רסיטל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

01/11/2007 | 19:17 | מאת: reuven

מחבר: REUVEN (לשליחת דואר אלקטרוני) תאריך: 1.11.2007 שעה: 19:05 חייתי שנתיים בתאילנד , השתמשתי ב MDMA כפעם בשבוע באופן קבוע , לאחרונה פניתי לפסיכיאטר לצורך טיפול בבעיית OCD ולחץ נוראיי , עצבים, חוסר שקט ,שנוי מצב רוח קיצוניים , איי לי טיפת רוגע זה גם האישיות שלי תמיד הייתי כך אבל גם עובדת קשה עם לחצים כלכליים קשים. הרופא המליץ על התחלת רסיטל 20 מ"ג. 1. האם רסיטל אכן התרופה המתאימה? אני לא בחרדות ולא בדיכאון וכתוב בעלון כי זו הפעולה של הכדור , האם בכל זאת זה יתאים ויטפל בבעייה.אני רוצה באלנס , שלווה במוח אני אדם מתפקד ב 100% עובד עם אנשים אבל עצבני !!!!!!! ובעיית ניקיון OCD לא קריטית 2. כבר חודש שאני "נקי" לא לקחתי MDMA האם העובדה שלקחתי MDMA תשפיע לרעה על התחלת הטיפול ברסיטל , זו הסיבה שעדיין לט נטלתי הכדורים.כתוב בעלון שמי שהשתמש בסמים זו בעיה . לתשובתך אודה - עדיף תשובת רופא מוסמך . תודה

03/11/2007 | 22:32 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, שימוש בעבר יכול לפעמים להקטין את הסיכוי לתגובה לתרופות פסיכיאטריות. הבעיה בעיקר תוך כדי שימוש, ופחות בשימוש בעבר. לגבי רסיטל ו- OCD, זוהי בחירה מצויינת ומאד נכונה ומקובלת. יש לשים לב שבד"כ כדור אחד לא מספיק וצריך לפחות שני כדורים או יותר לשיפור במצב. יש להתייעץ עם הרופא לגבי עליה במינון.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה