עליה במינון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

01/11/2007 | 13:17 | מאת: ליטל

אני מטופלת בכדורי רסיטל 20 מ"ג מזה כשנתיים בעקבות התקפי חרדה . אני כרגע בהריון בחודש תשיעי, לאורך כל ההריון המשכתי להשתמש בכדורים מאחר והרופא והמרכז הטרטולוגי אמרו שזה אפשרי ואינו פוגע בעובר ללא תלות במינון. בתקופה האחרונה התקפי החרדה החלו שוב . חשוב לציין כי עליתי בהריון כ15 קילו והייתי רוצה לשאול האם לאור העלייה במשקל כדי לעלות את המינון ?! אני תכף יולדת ואני גם כך נמצאת בלחץ וחרדה אני לא רוצה שהתקפי החרדה ישתלטו על חיי שוב . האם כדאי לעלות את המינון? תודה

01/11/2007 | 23:11 | מאת: ד"ר עופר שמגר

ליטל שלום, העליה במשקל לא מצדיקה עליה במינון. אבל נשמע שמצבך הנפשי כן מצריך טיפול יותר טוב, ואולי עליה במינון. כדאי להתייעץ עם רופא שמכיר אותך.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה