ציפרלקס וסינוסיטיס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

01/11/2007 | 12:31 | מאת: מיכל

שלום, אני לוקה בהפרעת חרדה חבר שנים. התחלתי לראשונה לקחת ציפרלקס לפני 3 חודשים. כבר חודש וחצי יש לי שוב ושוב סינוסיטיס. כתוב בעלון הייצרן שזו תופעת לוואי ידועה. אני לוקחת כבר סבב שלישי של אנטיביוטיקה. מה לעשות? להפסיק עם הציפרלקס? יש תרופה מומלצת אחרת לבעיית חרדה? תודה

03/11/2007 | 22:19 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, אכן מצויין כי סינוסיטיס יכולה להיות קשורה לציפרלקס. לפיכך רצוי לשקול החלפת טיפול. ישנן הרבה מאד אפשרויות אבל כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל בקשר לטיפול המועדף.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה