רסיטל+ריספרדל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

01/11/2007 | 02:05 | מאת: חביב

האם שילוב של 10 מ"ג רסיטל עם 1 וחצי ריספרדל יכול לכך שהרסיטל לא יעבוד ואף יחמיר? האם שילוב של כדור אחד עם השני יכול לגרום לכדור השני לא להיות יעיל או להחמיר את המצב כי נטלתי פעם חצי רסיטל עם אחד וחצי ריספרדל ולא היה לי טוב ולפני כן נטלתי רסיטל ופרפנאן והיה לי מעולה חשוב לדעת שהפסקתי את תרופת הרסיטל וכמה חודשים ואז חזרתי בתוספת ריספרדל? האם יכול להיות שהתוספת של הריספרדל הפריעה?

01/11/2007 | 22:50 | מאת: ד"ר עופר שמגר

חביב שלום, אין קשר בין התרופות, אבל כמו שציינתי קודם, עצם העובדה שהפסקת ואח"כ התחלת טיפול יכולה לגרום לזה שהטיפול (רסיטל) יפסיק לעזור.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה