תשישות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

31/10/2007 | 17:40 | מאת: חביב

שלום ד"ר שמגר רציתי להגיד משהו חשוב שלשום התחיל להיות לי מצב רוח מעולה, המון אנרגיה, קמתי מוקדם, לא ישנתי המון שעות התאמנתי במכון כושר, לא הייתי עייף, לא היה לי סחרחורת ולא היה לי כלום פשוט כלום היו לי שלוש ימים פשוט מעולים. היום שוב התחילו לי העייפות והטשישות והדיכאון. אני פשוט תשוש ואין לי כוח לכלום פשוט נמאס לי מהכל למה זה ככה? היו לי 3 ימים נפלאים, אני פוחד שאם אחזור לרסיטל הרסיטל לא יהיה אפקטיבי כמו פעם כי אמרת שאם מפסיקים כדורים וחוזרים אליו הוא כבר לא אפקטיבי אני כבר לא יודע מה לעשות אני משתגע אני כל הזמן אבל פשוט כל הזמן עייף

31/10/2007 | 21:50 | מאת: ד"ר עופר שמגר

חביב שלום, לא הייתי מתרגש מיום אחד או יומיים רעים. מה שחשוב הוא המצב הממוצע לאורך זמן. מקווה שהמצב הטוב יחזור במהרה.

01/11/2007 | 01:39 | מאת: רוני

שלום , קראתי את השאלה הזאת, ורציתי לשאול משהו קטן. האם זה נכון שאם עושים הפסקה בלקיחת הכדורים הם כבר לא אפקטיביים אחר כך ? במידה וזה נכון האם כדורים אחרים כן יהיו אפקטיביים?

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה