ילד אלים בן 18 עזרה דחופה!!!

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

28/10/2007 | 14:29 | מאת: לידור

שלום, יש לי אח קטן בן 18 שלפני 4 שנים נפל על ראשו במהלך משחק ילדים. הוא נשלח לפנימיה לשיקום עבריינים בהרצליה עקב בעיות האלימות שלו ונראה היה שהוא חוזר למוטב. לאחר שחזר משם הביתה המצב רק הידרדר. הוא מכלה את זעמו באימי ומכה אותה מכות כואבות. בנוסף הוא מתעמר באחיו הקטנים ואף מכה גם אותם. הוא עצבני מאוד והפתיל שלו מאוד קצר. המצב הוא בלתי נסבל כרגע. הוא במעצר בית כיוון שהוא וחבריו חשודים בתקיפת קטין. האם אישפוז כפוי יכול לעזור לו כיוון שהוא לא מוכן לפנות לפסכיאטר לבד.

29/10/2007 | 17:43 | מאת: ד"ר עופר שמגר

לידור שלום, אישפוז כפוי ניתן רק למי שאובחן כחולה נפש. שינויי התנהגות לאחר חבלת ראש אינם מוגדרים לפי החוק כמחלת נפש. אם הוא מתפרע בבית, האפשרות החוקית היחידה היא להזמין משטרה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה