אובססיה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

26/10/2007 | 16:02 | מאת: אחותי...

שלום רב. אחותי סובלת מאיזו אובססיה של מריחת צואתה על קירות חדרה. לי ולאחות אחרת שלי יש וירוסים רבים בזמן האחרון, אני אף התאשפזתי בבי"ח עקב הוירוס שגרם לי לזיהום במוח. שאלתי אליך- איזה טיפול היית ממליצ/ה בכדי לרפא אובססיה מסוכנת לה ולסביבתה והאם אנחנו (משפחה) או אפילו אני בפרט, יכולים לסייע לה ולנסות להסביר לה שזה לא בסדר וזה מסוכן. בתודה מראש.

27/10/2007 | 17:09 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, נראה לי שאחותך צריכה להגיע בהקדם לאיבחון נפשי מקצועי. התופעה שאת מתארת לא אופיינית ל"סתם בעיה" אלא יכולה לקרות במצבים נפשיים קשים. לכו לאיבחון!

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה