שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

26/10/2007 | 13:45 | מאת: דן

שלום אני מיצטער שאני שואל את השאלה עוד פעם אבל לא עניתה לי בדיוק על השאלה אז אם תוכל לענות לי עליה אני יודה לך מאוד בבדיקת SPECT לפעמים במצבים נפשיים היא לא יוצאת טובה האם במחקרים שנתנו תרופות והתרופות עזרו ובדקו עוד פעם את הבדיקת SPECT אחרי שנתנו תרופות האם ראו שהSPECT חזר למצב תקין אני ממש ממש ממש יודה לך אם תוכל לענות לי על השאלה

27/10/2007 | 17:06 | מאת: ד"ר עופר שמגר

דן שלום, אולי לא עניתי ברור כי אין תשובה ברורה. לפעמים זה חוזר לנורמה ולפעמים לא. יש מצבים בהם האדם מחלים והבדיקה עדיין "לא טובה" ויש מצבים בהם הבדיקה משתפרת והאדם עדין חולה. אין בזה שום חוקיות, ולכן הבדיקה לא משמשת לאיבחון ולמעקב במחלות פסיכיאטריות.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה