אני בת 68 סובלת מדיכאון,

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

24/03/2015 | 08:57 | מאת: מירה

לוקחת ציפרלקס 10 מ"ג כאשר הרופאה העלתה לי ל20 מ"ג הרגשתי עייפות ונימנום יומיומי, ביקשתי שתחליף לי כדור, אבל לכדור שלא פותח את התאבון , היא החליפה לי אך אני פוחדת לקחת את הכדור החדש, חוששת שאולי יעשה לי גרוע יותר, ובינתיים ירדתי לציפרלקס 10 שאפילו לא מדגדג לי, מה דעתכם, מה עלי לעשות, כל השינויים נעשו ע"י 4רופאת המשפחה. אשמח לתגובתכם.

25/03/2015 | 12:19 | מאת: ד"ר מיכאל קרסנושטיין

אכן כן, לצערנו המקרים שהתרופות גורמות לתופעות לוואי הם לא נדירים וזה גורם לקושי בטיפול בדיכאון. אחת מהאופציות הקיימות לטיפול בדיכאון זה טיפול בגריה מגנטית שאנחנו מציעים במרפאתנו. שאינה גורמת לתופעות לוואי כלליות. את מוזמנת לקרוא באתר שלנו פרטים נוספים: http://www.tasmc.org.il/Rehabilitation-Hospital/Psychiatry/Pages/brain-Magnetic-stimulation.aspx

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה