נראה לי דיכאון אחרי לידה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

24/03/2015 | 08:37 | מאת: גולד

לאחר אובדן הריון בשבוע 23 ולאחר קבלת מתנה מבורא עולם ילד מקסים בן חצי שנה בעלי ואני לא מצליחים לחזור למסלול הצחוק מזוייף, חיי המין כמעט ואין חשק , בריחה לשינה איך לחזור לחיי זוגיות נורמלית? איך חוזרים לחייך ? הבעל לא מרים אותי אלה גורר אותי למטה לא רוצה לפרק את החבילה בבקשה עזרה

25/03/2015 | 12:17 | מאת: נ

מצטער מאוד לשמוע. בהחלט עברת אירוע קשה ותגובת אבל היא טבעית במצבים האלה, אבל נראה שאת כן זקוקה לעזרה נפשית מקצועית, את מוזמנת לפנות למערך הפסיכיאטרי בבית החולים איכילוב- 03-6974707

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה