aaaaaa

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

24/10/2013 | 23:02 | מאת: אאא

שלום . יש לי חבר שהביעה שלו זה שהוא מתחיל להכנס לסיטואציה קצת מפחידה ... למשל הוא נכנס לתסביך מוויכוח שקרה לו בעבר והוא נכנס לזה לבדו ומתחיל להתווכח לבדו בצעקות בעצבים עד כדי כך שהוא רוצה לקום וללכת לאותו אחד ולהתעמת איתו פיזית . וזה לא המקרה היחיד הוא נכנס לזה כמה פעמים ביום ועם כל מיני אנשים שפגש במהלך חייב . מזה התופעה הזאת . ואיך אפשר לעזור לו ?

25/10/2013 | 09:01 | מאת: תגובה

לפי התיאור זה סימנים של סכיזופרניה בהתהוות הוא נכנס לעימותים במכוון עם אנשים ללא סיבה במטרה להתגרות בהם ולפגוע בהם או שאולי הוא סתם ערס שאוהב להפעיל אלימות נגד אנשים שונים ללא סיבה

25/10/2013 | 12:22 | מאת: aaaa

אני מתנצל כנראה לא הסברתי את עצמי נכון . הוא פשוט משחזר סיטואציות מהעבר ופשוט מתחיל להתווכח לבדו כאלו יש עוד אחד מולו הוא צועק על אותו אחד שלא נמצא מולו ואז שהוא מגיע לשיא הוא פשוט יוצא מהדלת לכיוון אותו אחד ואחרי כמה צעדים הוא עוצר ולא מבין למה הוא בכלל יצא מהדלת . אני חייב לעזור לו איך נקראת המחלה הזאת ואם יש בכלל טיפול לזה ?

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה