סטרס שמקורו בחרדה מאנטנה סלולרית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

23/10/2013 | 22:06 | מאת: שכן אנוס

ד"ר גבריאל שלום, בחודשים האחרונים, עת נודע לי כי שכן בבניין בו אני מתגורר, פסיכיאטר בככיר אגב, התקין אנטנה סלולרית לרווחתו על גג בניין משותף בו אני מתגורר. החרדה הגדולה שלי היא דווקא לא עלי ועל ילדיי, אני חרד למטופליו? לא הייתי רוצה להיות נתון לחסדיו של אדם המוכן להקריב את מערכת היחסים היום-יומית שלו עם סביבתו הקרובה בשביל כסף. איך איש כזה עומד בפני לחציהם של חברות התרופות ושאר בעלי האינטרסים בהקשר של מה מותר ומה אסור לנסות על מטופליו, גם אם יפעל לעולם באופן חוקי. ניתן לקרוא עוד על מאבק השכנים כאן: http://grinsphoon.com/

25/10/2013 | 09:49 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום רב, ראשית הבהרה: אינני יודע מי הפסיכיאטר שעליו אתה מדבר (וכך צריך להיות. אני מאד מבקש שלא תכתוב כאן את שמו בתגובה). אני רק מניח שאם אותו פסיכיאטר גר בבנין אז הוא איתך באותה סירה. וגם אם הוא לא גר בבנין אלא רק פוגש שם מטופלים בקליניקה שלו, הרי הוא נמצא שם כמו כל המטופלים יחד. אני מסיק מזה שכנראה הוא חשב, שהאנטנה לא מסוכנת. אם הוא צודק בכך או טועה זה נושא לדיון ציבורי שאינו בתחום של הפורום הזה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה