עזרה !!!

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

17/10/2013 | 12:39 | מאת: ליטל

שלום, אני סובלת מחרדה דיי קשה, ניסיתי להתחיל טיפול תרופתי בפאקסט של רבע כדור שרק החמיר לי את התופעות אז הפסקתי, לא עמדתי בזה. רציתי לשאול מה יש להרגעה מיידית, הסימפטומים שלי הם תחושת מחנק בגרון, קושי בבליעה של אוכל, ופחד בעיקר מחנק, כל היום אני עם המחשבות האלה, מה שיותר עוד יותר חרדה. יש לי גם תחושת נימול קמצ בפנים בצד שמאל, אני מתעוררת נורא מוקדם בבוקר, ורצה לשירותים לשלשל לצערי .. . אני כבר לא יודעת מה לעשות.. היו לי גם בחילות, רפלקס הקאה, בעיקר בבוקר. . :/ איך מקלים על זה? אני פוחדת לצאת ככה גם מהבית ולנהוג ככה, בקיצור לא מתפקדת . .

17/10/2013 | 13:15 | מאת: לליטל

אם זה כל כך דחוף , למה שלא תלכי לרופא משפחה לפחות? הוא יכול לתת לך תרופות שיעזרו במקרים כאלה.

17/10/2013 | 16:51 | מאת: ליטל

האם הכוונה למרגיעים כדוגמת הלוריוון למשל ? זה מה שהפסיכיאטרית נתנה לי להרגעה כביכול מיידית, אבל הבנתי שיש תרופות אחרות יותר חזקות אולי. לגבי הרופאת משפחה, לצערי היא לא ממש מציעה דברים בעצמה ומעדיפה להעביר את האחריות לפסיכיאטרית. אז זאת שוב פרוצדורה של לקבע לפסיכיאטרית, לקבל ממנה מכתב מה היא ממליצה, ולחזור לרופאת משפחה שתוציא לי את המרשמים. לא מבינה למה הפסיכיאטרית בעצמה לא יכולה ישר למסור את המרשמים במקום, למה כל הטרטור הזה ? :/ הלוואיי שלא נצטרך בכלל אותה . מהרופאת משפחה אני יכולה להתחיל לנסות ציפרלקס... אולי אליו אגיב שונה, למרות שאני דיי פוחדת שיהיה דומה בתופעות לפאקסט..

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה