מפגש גדול בתל אביב שיועבר על ידי חולים!?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

16/10/2013 | 19:53 | מאת: ttt

שלום שמעתי היום שאמור להיות בעוד כמה ימים מפגש משמעותי של חולי מחלות פסיכוטיות כמו סכיזופרניה שיועבר על ידי החולים עצמם. רציתי לקבל פרטים על זה. תודה רבה

16/10/2013 | 20:05 | מאת: הבובה

ללכת למיפגש רק של חולים? אני למיטב ידיעתי מיפגשים שנושאם מחלות נפש כאלה קשות כפסיכוזות (סכיזופרניות ביכללם) מלווים ברופאים ואנשי מיקצוע שיכולים לנתב את המיפגש לכיוונים נכונים, כלומר- נושאים שמעניינים את כולם, ועשויים לעזור לחולה, לחברה ולמטפל בחולה וכו'...קצת ניראה לי מוזר מיפגש שנושאו מחלות נפשיות קשות ללא אנשי מיקצוע שזה בדיוק היתמחותם. טיפול במחלות הקשות האלה. הבנת?

16/10/2013 | 20:18 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום הבובה, רופאים וחולים נפגשים הרבה מאד במרפאות, בתי חולים, מסגרות שיקום ושאר מקומות. רופאים רוצים לפעמים להיפגש בלי חולים ובשביל זה יש להם ישיבות צוות וכנסים. זה מובן בעיניי שגם חולים (וחבריהם, בני זוגם ובני משפחותיהם) רוצים להיפגש בלי רופאים.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה