globus histericus

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

21/10/2007 | 12:42 | מאת: דנה

שלום דוקטור, אובחן אצלי גלובוס בגלל כאב / מחנק / כמו משהו תקוע לי בגרון כבר 8 חודשים אני לוקחת כבר חודשים Alpralid 0.5 , זה עוזר לי אבל לא לגמרי , ואני גם מרגישה שאני התרגלתי ולא יכולה בלי הכדורים האלה . אולי יש איזה תרופה אחרת בשביל שההרגשה תעלם לגמרי ? תודה מראש דנה

21/10/2007 | 22:25 | מאת: ד"ר עופר שמגר

דנה שלום, שווה לנסות שילוב של תרופה אחרת ממשפחת הבנזודיאזפינים, כמו קלונקס או לורואן, בשילוב של תרופה ממשפחת ה- SSRI כמו ציפרמיל או סרוקסאט. במקביל אפשר לנסות טיפול פסיכולוגי מסוג קוגנטיבי התנהגותי.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה