מעוניינת בקבלת עזרה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

16/10/2013 | 19:22 | מאת: אני

שלום, איך אדע האם טיפול פסיכיאטרי המשלב תרופות יתאים לי? אני סובלת מטריכוטילומאניה, יש לי חרדה כשאני נמצאת בבית, אני נוטה להתעצבן בקלות אינספור פעמים ביום גם אם נחמדים אליי, ומצבי הרוח שלי לא יציבים- כל בוקר קמה אחרת, ברמה של להגיע לעבודה ואי יכולת לתפקד עקב דיכאון המון מחשבות על המוות, וזה נמשך לכמה ימים. הייתי בעבר בטיפול פסיכולוגי וזה לא ממש עזר לי. אני אשמח לעצתכם המומחים, ולאן אני צריכה לפנות בבקשה.

16/10/2013 | 19:23 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום רב, כדי לדעת האם טיפול פסיכיאטרי יכול להתאים לך, עליי לפנות לבדיקה והתייעצות עם פסיכיאטר.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה