חרדה / דיכאון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

21/10/2007 | 12:36 | מאת: YY

שלום ד"ר עופר שמגר בני השתחרר מהצבא לפני כ חודש ימים מאז שחרורו הוא מסתגר בחדרו,נתק מגע עם כל הסובבים אותו חברים + משפחה אנחנו מרגישים שיש לו ממש שינאה לכולם. הוא מדבר לא לענין והגרוע מכל שהוא לא מוכן לקבל עזרה ולהיבדק אנחנו פשוט חסרה אונים ולא יודעים מה לעשות מה לעשות? ( האם יש משהוא שיכול לבוא ולקנות את אימנו )

21/10/2007 | 22:22 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, אפשר לנסות למצוא פסיכיאטר פרטי שיסכים להגיע אליכם הביתה וינסה לדבר על-ליבו. לפעמים מישהו זר יוכל לקנות את אמונו. אפשר גם להתייעץ עם לשכת הרווחה באזור מגוריכם ולבקש שעובדת סוציאלית תגיע אליו. לפעמים גם זה עוזר. אם לא- תתיעצו עם רופא המשפחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה