בן דוד חולה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

21/10/2007 | 12:35 | מאת: שאנל

היה יש לי בן דוד בן 40 רווק שהחל להסתגר בחדר מלפני חודשיים חזר מעיר אחרת שגר בה טוען שהשב"כ לא נותן לו לעבוד....לא התקלח חודשיים....הואט לא רואה טלויזיה כי לדעתו מדברים עליו בטלויזיה.....הבעיה שלא שילם דמי ביטוח בתקופות שלא עבד ויש לו די הרבה חוב הוא קרע את תעודת זהות שלו ומסרב שישלמו לו מה האפשרות לאשפזו בכפוי. ? מסרב להכיר בעובדה שהוא חולה ולא מוכן לשמוע על שום סוג של טיפול....לא פותח דלת לאף אחד .....בני משפחתו מודאגים שהמצב ידרדר ולא יהיה ניתן לטפל אם יחכו עוד.... האם אשפוז בבית חולים פסיכיאטרי תעלה הרבה כסף? תודה על התשובות וביי.

21/10/2007 | 22:18 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, ראשית אישפוז בארץ לא עולה כסף לאף אזרח, ללא קשר האם שילם או לא ביטוח בריאות ממלכתי. וברמה המעשית- כדאי שתפנה לפסיכיאטר מחוזי באזור מגורי הדוד ותתייעץ איתו. ניתן ליצור איתו קשר דרך משרד הבריאות באיזור מגורי הדוד. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה