בעיות עם האמא

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

14/10/2013 | 19:13 | מאת: הבובה

אמא שלי עושה לי בעיות בחיים. כול פעם בעיות חדשות. כשכבר טוב לי בחיים נדמה שהיא מנסה להפוך את הקערה על פיה ומצליחה בכך. היא יוצרת מצב שאני כול הזמן חושבת שזה רק בראש שלי כשזה כניראה לא רק בראש שלי ועקב כך משגעת אותי. יש לי הרגשה שהיא נותנת לי כדורים ללא ידיעתי את אותם כדורים שאני לא רוצה לקחת ואין צורך בלקיחתם ביכלל שהרי אם היה צורך הפסיכיאטר היה דורש שאקחם. עכשיו העיניין פה שאני לא יודעת האם היא באמת נותנת לי את הכדורים האלה או שזה רק במחשבות שלי אבל הרגשתי היא שהיא באמת נותנת לי את הכדורים האלה. אני ממש לא מאמינה שהיא עדיין עושה זאת ,אחרי שגרמה לי לכול כך הרבה סבל כול כך הרבה שנים ביגלל כדורים שלקחתי. מה היא כול כך אטומה האמא הזו? מה הבעיה שלה? למה היא לא מניחה לי. אני הטוחה שהיא נותנת לי כדורים וזה לא רק בראש שלי כי כול ההיתנהגות שלי מישתנה לחלוטין ברגע שמתחיל הטיפול. בקיצור לא מתאים לי כבר לקחת את הכדורים האלה, ואם היא לא תסיים זאת אני הזמין לה פה את הפסיכיאטר המחוזי שיאשפז אותה. אני ממש לא מסוגלת ליסבול זאת יותר...אחרי ששנים סבלתי ביגלל טיפול רפואי רשלני שלא התאים למחלותי. מה לעשות עם אמא כזו?

14/10/2013 | 19:24 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום הבובה, כדי לענות על השאלות שאת שואלת צריך הכרות אישית עם אימך ואני לא מכיר אותה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה