רסיטל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

13/10/2013 | 13:00 | מאת: איציק

ראיתי שמומלץ לקחת רסיטל באותה שעה פעם ב-24 שעות , השאלה שלי היא עד כמה זה צריך להיות באותה שעה ? אם אני לוקח נגיד בשעה 10:00 אז זה באמת קריטי אם ביום למחרת אני יקח ב-8:00 או ב - 12:00????

לקריאה נוספת והעמקה

שלום איציק, ממש לא קריטי לדייק על הדקה. אתה יכול לקחת את הכדור של הבוקר גם אחר הצהרים, אם שכחת ליטול אותו בבוקר. אבל, אם שכחת לחלוטין ליטול את התרופה ביום מסוים אסור לך להכפיל מינון למחרת. פשוט תדלג.

13/10/2013 | 18:53 | מאת: איציק

קראתי שאחת האזהרות בלקיחת רסיטל היא: ציטאלופרם עלולה לפגוע בתיפקוד התפישתי (קוגנטיבי), רצוי להימנע מהפעלת ציוד מסוכן בזמן הטיפול. עכשיו אני שואל עד כמה הדבר שכיח? מכיוון שכל המטרה שאני לוקח את התרופה הזאת היא בשביל לשפר את היכולת הקוגנטיבית שלי שנפגעה ככל הנראה עקב חרדות ודיכאון. אז אולי(במידה ואכן התופעה שכיחה) חבל להתעסק עם התרופה הזו , ולעבור לתרופה נוגדת דיכאון אחרת שהיא אינה פוגעת ביכולת הקוגנטיבית.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה