לא יודע מה לעשות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

12/10/2013 | 08:17 | מאת: חן

שלום רב בהמשך למה שכתבתי לך שלפני 8 חודשים הפסקתי לקחת כדורים כמו ציפרלקס וקלונקס , הכאבים בגוף לא מפסיקים ומתח בכל הגוף וזה גורם לי במשך כל היום לחשוב על הכאבים ומטריד אותי , עשיתי בדיקות ואמ אר אי והכל תקין אני שוקל לחזור לכדורים סרוק סט שלקחתי במשך שנים , האם אתה חושב שזה לא מאוחר , והאם לדעתך הכאבים יחלפו אני התחלתי גם עם הקלונקס שנראה לי שזהו אין ברירה וזה לכל החיים וזה מה שמפחיד אותי , ציינתי שאני רווק ומאד רוצה למצוא בת זוג ואני מפחד שזה יפריע , אני סובל ואין לי איכות חיים , אבל לרגע אני לא מפסיק להלחם התחלתי טיפול הומונולוגיה . מה דעתך דחוף תשובה בתודה מראש חן

12/10/2013 | 21:25 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום חן, ניסית כל מיני תרופות שלא עזרו ואתה שוקל לחזור לתרופה שכבר לקחת בעבר. השאלה מה לעשות במצב הזה היא שאלה מורכבת ודורשת התייעצות מפורטת עם פסיכיאטר בשיחה ובדיקה אישית ולא דרך הודעה בפורום.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה