ויאפקס מינונים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

09/10/2013 | 15:03 | מאת: מיכל

שלום רב, אני נוטלת ויאפקס 150 xr לאחר החלפה מציפרלקס.. זה כרגע המינון הזמני שלי ואני אמורה להעלות אותו עוד שבועיים, הפסיכיאטרית שלי בחו"ל ועומדים להיגמר לי הכדורים במינון 150 מ"ג. נותרו לי כדורים במינון 75 מ"ג שלקחתי בתחילת תהליך ההחלפה ושאלתי היא האם ניתן לקחת שני כדורים במינון 75 מ"ג שיהיו שווי ערך לכדור אחד של 150 מ"ג?? אשמח לתשובת מומחה בהקדם! תודה והמשך יום נפלא!!

12/10/2013 | 17:58 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום מיכל, כן, 2 כדורים Viepax XR 75mg שקולים לחלוטין לכדור אחד של 150mg ואפשר לקחת את 2 הכדורים של 75 ביחד.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה