ציפרלקס ועייפות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

09/10/2013 | 11:49 | מאת: גולי

התחלתי לפני 3 ימים ליטול רבע כדור ציפרלקס במטרה לעלות למינון של 10 מ"ג בעקבות חרדות ותנודות במצבי הרוח. העייפות שאני חווה ב3 הימים האחרונים היא נראית ממש מרגישה שנרדמת (אני מורה ולא מצליחה לתםקד) מה עושים?מפסיקה?מנסה עוד קצת ואמור לחלוף?יד לי הרגשה שגם התגובות שלי איטיות)הרמת יד סיבוב ראש-האם הגיוני?!לתשובתך אודה. בברכה

09/10/2013 | 18:00 | מאת: אבי

לא הגיוני שאחרי שלושה ימים יהיו תופעות לוואי, ועוד רבע כדור?! כנראה פסיכולוגי

12/10/2013 | 16:20 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום גולי, עייפות ואיטיות יכולות בהחלט להיות תופעות לוואי של ציפרלקס. לרוב תופעות אלה חולפות מאליהן. אם את מרגישה שאלה תופעות נסבלות ואת מסוגלת להמשיך את הטיפול עוד קצת, אז תוכלי לעקוב ולראות אם אכן התופעות האלה דועכות או לא. אם תמשיכי את הטיפול חודש, תוכלי כבר להתחיל להרגיש אם הוא משפיע ואז לקבל החלטה אם הוא במאזן בין תועלת לבין הבעיות שהוא גורם הוא משתלם לך או לא.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה