מינון אלטרול לנדודי שינה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

07/10/2013 | 06:12 | מאת: ליאת

שלום בת 44 סובלת מזה שנים רבות מנדודי שינה, המליצו על האלטרול, מה המינון הנכון באלטרול שמסייע לנדודי שינה ? רופא המשפחה נתן לי מינון של 25 מ"ג לאחר שהתלבט אם להתחיל עם נמוך יותר, הבנתי שיש מינון מסויים שהוא יעיל יותר לדיכאון, ויש מינון שיעיל יותר לשינה, מחפשת את זה שיסייע להרדמות. תוכלו לעזור לי עם המינון ? אמורה להתחיל לקחת את הכדור. האם שילוב של בונדורומין יחד אם האלטרול עד להשפעתו תקינה ? תודה

08/10/2013 | 21:29 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום ליאת, לשאלותייך: מה המינון הנכון באלטרול שמסייע לנדודי שינה ? 10-50 מ"ג ליום. האם שילוב של בונדורומין יחד אם האלטרול עד להשפעתו תקינה ? לא כדאי לשלב שתי תרופות לשינה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה