תופעת לוואי מינית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

06/10/2013 | 18:56 | מאת: רונן

בן 30 משתמש בציפרלקס חודש. שאלתי היא: במידה ואני חווה תופעת לוואי של ירידה בחשק ובזקפה ובכל זאת ממשיך להשתמש בציפרלקס, האם זה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך לזקפה או ברגע שאפסיק את הטיפול התופעה תחלוף?

06/10/2013 | 22:23 | מאת: ssri

זה זוועה בעיכוב אורגזמה. זה לא כמו שליטה על הגמירה כשיש ריגוש. זה פשוט חוסם את כל הגירוי מהבסיס העצבי. הכל חסום. זה עונד הכדורים האלה.

06/10/2013 | 22:48 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום רונן, תופעות הלוואי המיניות של ציפרלקס חולפות עם הפסקת הטיפול. ככל שידוע ממעקב של שנים, התרופה לא גורמת נזקים בלתי הפיכים, אפילו בשימוש ממושך.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה