חרדה ומחשבות.. אלפרליד

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

04/10/2013 | 21:48 | מאת: ד

אני נער היה לי מקרה לפני כמה חודשים עם משטרה ולקחתי את זה קשה התחילו לי מזה חרדות ומחשבות לא טובות לםני שבועיים הגעתי למיון שמה קיבל אותי פסיכיטר שיבר איתי והמליץ לי על טיפול פסיכולגי ונתן לי גם אלפרליד 0.5 כדי שייתן לי "פוש" הוא נתן לי 30 לבערך שבועיים אמר לקחת על יום אחד במהלך השבועיים האלה השתנה משהו לטובה גם עם המקרה שהיה וגם מבחינת הכדור והחלטתי להתחיל לאט לאט לרדת.. זה בסדר? אני כבר יומיים בלי כדור חשוב לציין שהייתי לוקח 0.26 כי זה היה עושה אותי עייף זה מה שהרופא אמר לי.. חלק מהתופעות של להפסיק זה כאבי ראש?

06/10/2013 | 13:41 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום ד, כאבי ראש יכולים להיות תופעת לואי של הפסקת אלפרליד. אם כן זה צריך לחלוף תוך כמה ימים.

12/10/2013 | 14:54 | מאת: ד

כדאי לשוב ולקחת את הכדורים אני כבר שבועיים לא לוקח.. חזרו לי קצת מחשבות וחרדות אני לא רוצה להפוך למכור לכדורים האלו מה אתה אומר?

13/10/2013 | 21:30 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום ד, החשש שלך מפני האלפרליד מוצדק. אם החרדות חזרו סימן שתצטרך טיפול קבוע לטווח ארוך יותר ולא רק לכמה ימים. שימוש קבוע באלפרליד יוצר סכנה של התמכרות ולכן צריך לחשוב על תרופה אחרת, לא ממכרת שאפשר ליטול לטווח של חודשים או יותר בלי חשש להתמכרות. כדאי שתתיעץ על זה עם פסיכיאטר, אבל לא בחדר מיון, אלא בשקט בבדיקה מסודרת ויסודית.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה