שוב מוטרדת

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

02/10/2013 | 11:57 | מאת: ש

שלום דר וסליחה על הניגוס. אתמול עקצה אותי בגינה צרעה. קראתי שלפעמים יש תופעות אלרגיות מסוכנות. בחצי שעה הראשונה לא הרגשתי כלום, ואחרי חצי שעה פתאום הרגשתי זרמים חמים בחזה ביידים ולא יכולתי לעמוד. הזמינו לי אמבולנס בדקו אקג חמצן ולחץ דם הכל היה בסדר והפרמדיק אמר שזו לא תגובה אלרגית. אני מטופלת בציפרלקס כדור שלם שבועיים. האם זה קשור? לתגובה שלי האם זו חרדה? וגם מאז הציפרלקס סובלת מטשטוש בראייה מה זה יכול להיות? יכול להיות תופעת לוואי הכדור? להמשיך עם הכדור? תודה רבה

02/10/2013 | 19:46 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום ש, הרגשה של זרמים חמים בחזה ביידים ואי יכולת לעמוד, שהופיעו חצי שעה לאחר עקיצת צרעה, (לאחר שנשללה תגובה אלרגית לעקיצה) זה תגובת חרדה לעקיצה ולא תופעת לוואי של ציפרלקס שאת נוטלת מזה שבועים. זה אומר שהחרדה שבגלל מן הסתם את נוטלת את הכדור טרם חלפה וכדאי מאד להמשיך אותו.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה