שלום ד"ר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

30/09/2013 | 12:00 | מאת: דן

היי, אם לפי דעתי אני מאבחן את עצמי כ לוקה בדיסוציאציה. החורים בזיכרון,הרגשת הערפל,כל בוקר לנסות לשלוף מהתת מודע את הדמות האסרטיבית והחזקה שכמוה אני רוצה להיות והכו.. אני יודע שעברתי התעעלות בעבר מההורים ואני לא זוכר כלום מהתקופה הזאת או מתקופות אחרות בחיים. מאוד קשה לחיות עם התופעה הזאת שלפעמים מגיעים למצבים של הרגשה של לפעול על אוטומט,זומבי. תמיד לשחק אותה שהכל בסדר אבל תחושת הריקנות מאוד חמורה,אני זר לעצמי. אני מבין הכל מאוחסן שם איפה שהוא. המח המורכב שלנו יצר מנגנון על מנת שלא נצתרך להתמודד עם אותו מידע מתך פחד להשתגע. השאלה היא האם כדי לגעת במידע הזה ?(הרי המח שלי לא סתם הדחיק אותו) לפתוח תיבת פנדורה שיכולה ליגרום לי להבין עד כמה אני לא נורמאלי עם בעיות נפשיות. השאלה השנייה אם כן האם יש טיפול יכול להעצים את הדמות הראשית (אותי) ולבנות ולחזק אותה שתוכל באמת להתמודד עם אותם בעיות מן העבר ולתת לי את היכול בחזרה לחוש תחושות ורגשות ולא ליראות את העולם כאילו הוא סרט שאני לפעמים מרגיש ממש לא שייך לשם. אם כן אני ישמח לשמוע המלצות על מומחים בתחום שיש באפשרותם גם לבצע היפנוזה... אשמח לקבל המצלה על הבן אדם המתאים אני מודע לכך שזה תחום מאוד מסובך ולא הרבה מתמחים או נודעים כמעט בתחום זה... בתודה מראש

30/09/2013 | 12:12 | מאת: דן

שחכתי לציין את האיזור המבוקש, צפת חצור כרמיאל קרית שמונה...דןד

30/09/2013 | 19:42 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

מצטער דן, אין לי מכרים באזור שלך.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה