חרדה והזעות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

30/09/2013 | 09:12 | מאת: אנונימי

שלום אני בן 31 סובל מזה תקופה מהזעות חוסר ביטחון דאגנות יתר בלי שום סיבה מוצדקת וחרדות. לוקח מזה חודש וחצי ויפאקס 75 , אני עדיין מזיע מאוד וחרד ויש לי בנוסף עכשיו חלומות נוראיים כנראה מהתרופה , מה אתם מציעים לעשות ואיך אני יכול להתגבר על הזעות במצח ובפנים והחרדה. תודה

30/09/2013 | 20:13 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום רב, הזעה וחלומות נוראיים יכולים להיות תופעת לוואי של ויאפקס. נראה לי לכן, ממה שאתה מתאר, שאתה סובל מתופעות לוואי לא נעימות של התרופה וגם לא מפיק ממנה הרבה תועלת כי החרדה לא פחתה. כדאי לדעתי שתתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל על החלפת התרופה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה