מחשבות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

29/09/2013 | 13:01 | מאת: ניקול

למה יש לי מחשבות מפחידות? אני לא מצליחה להשתחרר מהם יש משהו שאני יכולה לעשות עד שהלך לטיפול ?

29/09/2013 | 16:20 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום ניקול, יש כל מיני סוגים של מחשבות מפחידות. כדי לדעת ממה הן נובעות ואיך לטפל בהן צריך שתפני לאבחון וייעוץ פסיכיאטרי.

29/09/2013 | 16:43 | מאת: ניקול

שיקרה לי משהו רע חרדה משתקת לאבד שליטה לאבד את עצמי

29/09/2013 | 16:47 | מאת: ניקול

שנים יש לי חרדות שעברו עי טיפול בסרוקסט עכשיו סיגל שהחרדות חזרו הרופא אמר לי לעלות את המינון בעוד חצי כדור למשך שלושה חודשים

29/09/2013 | 22:10 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום ניקול, המידע הנוסף עוזר. נשמע שיש לך הפרעת חרדה, אני מסיק זאת בין השאר כי הטיפול בסרוקסט עזר. נראה לי שיש לך מחשבות שיקרה לך משהו רע ותאבדי שליטה על עצמך ושעצם קיומן של המחשבות האלה מטריד אותך. האם זה נכון? אם כן- העלאת מינון הסרוקסט היא פעולה בכיוון הנכון. אם התרופה עזרה עד כה, סביר שהעלאת המינון תעזור יותר. חרדות מהסוג הזה (שוב, בהנהח שאני צודק והבנתי אותך נכון), דורשות לרוב מינון סרוקסט של יותר מכדור אחד ליום. רק שלוקח לתרופה חודש-חודשיים ואפילו שלושה להגיע למלוא ההשפעה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה